Spotify s-a lansat si in Romania

Spotify s-a lansat si in Romania

Daca pana acum nu ati auzit de Spotify, cu siguranta va veti familiariza cu aceasta denumire deoarece aceasta aplicatie este disponibila si in Romania incepand cu 12 martie 2018.

Dar ce este Spotify? Este unul dintre cele mai importante servicii de streaming muzical din lume. Prezent in 62 de piete, cu peste 159 de millioane de utilizatori activi, platforma ofera peste 35 de milioane de melodii iubitorilor de muzica.

Aplicatia ruleaza atat pe dispozitivele mobile (Android sau iOS) cat si pe desktop si se poate conecta la boxe, masina, console de gaming sau TV.

Exista o varianta gratuita, sustinuta prin reclame, dar si o varianta Premium, costul unui abonament fiind 4.99 EUR pe lună.

Ce ofera in plus fata de consacratul Youtube va intrebati? Ei bine, puteti asculta muzica chiar si cand aplicatia ruleaza in background iar varianta Premium ruleaza si offline. In timp ce Youtube este orientata catre materiale video, Spotify ofera doar experienta audio la o calitate de pana la 320kbps.

Poti alege playlist-uri sau melodii in functie de gen sau starea de spirit, poti crea playlisturi si poti distribui continutul prin Facebook, Twitter sau Messenger.

Pentru mai multe detalii vizitati:  www.spotify.com/ro/

No Comments

Post a comment

*

code